Конър Макгрегър за световното турне: Спечелих всички прескоференции

В навечерието на боксовия двубой между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър, двамата проведоха четири пресконференции, които бяха предназначени да популяризират битката, която ще се проведе в Лас Вегас на 26 август.

Най-добрият боксьор, независимо от тегловата категория и шампиона на UFC в лека категория, влязоха в свирепа словесна конфронтация, а мненията на феновете относно това кой е “ спечелил “ битката, както можеше да се очаква, се различават.

Конър може да спечели около $ 100 милиона от тази среща и боеца, който в петък стана на 29 години, каза какво мисли за пресконференциите и срещата.

“ Това е някакъв невероятен опит,
– каза Макгрегър в интервю за MMAjunkie. – За мен е голяма чест. И имайте предвид, че това не се случи за една вечер. Зад този успех са крият много години на тренировки и упорита работа. Много години, принесени в жертва. И тези събития ме вдъхновяват. Това е спиращо дъха. И аз ще ви кажа едно нещо: Аз просто ззагрявам. „

Разбира се, никой не води официална “ сметка “ на тези срещи, но ирландецът е уверен, че е “ победил “ в това световно турне.

“ Бих казал, че победих Флойд напълно. Бих казал, че резултата е 4-0, а втория рунд в Торонто, като цяло бе 10-7. Два пъти той беше изпратен в нокдаун. Може би една или две от прескоференциите бяха равностойни. Но кой привлече повече интерес? Чии клипове се въртаха много пъти? Моите. Така че спечелих всичките, “ – уверено каза Конър.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(56)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *