Конър Макгрегър заяви, че Хабиб Нурмагомедов трябва да му даде основателна причина, за да се бие с него

conor18

Всички очакват с нетърпение да чуят кой ще бъде следващия съпеник на шампиона на UFC в две теглови категории ( перо и лека ) Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ).

Ирландската суперзвезда пренаписа историята на UFC 205, след като победи Еди Алварес и стана първия боец шампион на UFC в две теглови категории едновременно.

След впечатляващото представяне на Хабиб Нурмагомедов на UFC 205 в мача си срещу Майкъл Джонсън, Макгрегър говори за претендент # 1 в ранглистата на UFC в лека категория като за евентуален противник.

“ Той се бие веднъж на осем години, знаете за какво говоря, – „ каза Макгрегър пред медиите след победата си над Алварес. “ Той не се бие прекалено често по моя вкус. Аз трябва да видя сериозно доказателство, че той ще продължи да се бие, а няма да бъде прекалено непоследователен в представянето си. Той се представи добре тази вечер. „

“ Ще видим какво ще се случи „, добави Макгрегър. “ Трябва да видя, че той е активен. Трябва да видя, че той се бие. Трябва да видя, че той е последователен. Искам да го видя в действие. Ако вие искате да дойда и да променя живота ви, тогава трябва да имам основателна причина, за да го направя. Така че, ние ще видим той как се развива. „

habib

====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Ивелин ноември 23, 2016 6:50 pm  Отговор

    Страхлив козел , определен е за претендент за титлата ,какво оше искаш страхливецо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.