Конър Макгрегър жестоко се изгаври с Келвин Гастелум
Днес, след края на турнира UFC 234 в Нелбърн, Австралия Келвин Гастелум се самообяви за новият шампион на организацията в средна категория и се появи пред журналистите с коланът, който все едно му е бил връчен, след като Робърт Уитакър се оттегли от мача. Всичко това се оказа шега и ако се съди по ядосаната реакция на много бойци, то не беше особенно успешна, защото сега Гастелум е подложен на остри критики от колегити си.Най-острият коментар бе направен от бившия шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър, който обърна вниманието на проблемите на Гастелум с кожата, естествено, като направи това в типичния си стил.

„Защо този червей държи коланът в категория до 84 кг? Червеите пълзят по кожата му. Смешно е дори да си помислите, че му е позволено да се състезава. Да не говорим да се разхожда из арената и да се здрависва с феновете. Стерилизирайте този колан. Незабавно го направете,“ – написа Макгрегър.

Президентът на UFC Дейна Уайт на пресконференцията след края на турнира UFC 234 в Мелбърн отказа да гарантира на Келвин Гастелум шампионски двубой в бъдеще. Може би Уайт не е оценил „тънкото чувство за хумор” на Гастелум, който, изглежда, просто искаше да привлече вниманието.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *