Конър Макгрегър е разговарял с Дейна Уайт преди да се предаде на полицията

https://fightnews.info/img/pages/36869_resize(602-602-4).jpg

Президентът на UFC Дейна Уайт разкри, че е разговарял с Конър Макгрегър, преди ирландеца да се предаде на властите в Ню Йорк. Разговорът е бил напрегнат, защото всеки в тази ситуация е имал различно мнение, но Уайт е бил достатъчно категоричен и смята това поведение за неприемливо.

“ Снощи разговарях с Конър. Това вероятно е най- неприятния разговор между нас, но ние все пак успяхме да поговорим преди Макгрегър да се предаде на полицията. Очевидно е, че не успяхме да поговорим нормално, но проблема не е в това. Конър не беше доволен от моето интервю по ESPN, така че обсъдихме тази тема.

По отношение на случилото се мога да кажа само едно нещо: това е абсолютно неприемливо поведение. Ти си професионален спортист, който печели милиони долари годишно. Ти си една от най-големите звезди на планетата и правиш това, “ каза Уайт.

Конър Макгрегър беше арестуван и ще бъде изправен пред съда, който ще реши съдбата му. Според последната информация, „Прослувития“ е обвинен в причинява на имуществени вреди и причиняване на средни телесни повреди.

https://fightnews.info/img/pages/36874_resize(602-412-1).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *