Конър Макгрегър вдигна във въздуха Барклис център, негови хора замерват рейса на Хабиб
https://fightnews.info/img/pages/36838_resize(602-602-4).jpg

Шампиона на UFC в лека Конър Макгрегър не остави без последствия вчерашния конфликт между своя приятел Артьом Лобов и Хабиб Нурмагомедов. Никой обаче не очакваше такава реакция.“ Прословутия “ неочаквано се появи на Барклис арена, където в неделната сутрин ще се проведе турнира UFC 223 и се опита да организира погром. Макгрегър беше заедно с екипа си, който включваше участниците в конфликта с Нурмагомедов – Артьом Лобов и Ислям Бадургов.

Вчера Нурмагомедов се срещна с Артьом Лобов във фоайето на хотела, където са отседнали бойците на турнира UFC 233, и удари зад врата Лобов заради обвиненията му, че е страхливец.
https://cdni.rt.com/files/2018.04/article/5ac50f44fc7e93326f8b45bf.jpg

Американската преса съобщава, че екипа на Макгрегър са удряли по- рейса. По- рейса е хвърлен стол и други тежки предмети. Един пътник дори е ранен, написа американският журналист Ариел Хелвани.

Конър е викал на някой да излезе от рейса, а след това охраната е отвела ирландеца. Източници твърдят, че в рейса са били членове на екипа на Нурмагомедов, който в неделя ще се бие с Макс Холоуей за шампионската титла в лека категория.

От UFC съобщиха, че Макгрегър ще бъде арестуван, а Артьом Лобов отстранен от турнира UFC 223.

„Браво“ – накратко коментира в инстрагам Нурмагомедов видео, където Макгрегър атакува превозното средство.

“ Полицията търси Конър Макгрегър. В момента самолетът му не може да излети и няма право да напуска Ню Йорк. Ако той не бъде арестуван, ще се предаде. Това не ми го побира главата, не мога да повярвам, но това е много тъмно петно в неговата кариера, „ – коментира ситуацията президента на UFC Дейна Уайт.

По- рано Артьом Лобов даде интервю, в което каза, че иска да се бие с Хабиб – и не в октагона.
strong>Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Ангел април 6, 2018 2:13 am  Отговор

    „Източници твърдят, че в рейса са били членове на екипа на Нурмагомедов“ Абе, може и ученически рейс с първолаци да е бил – важното е да се вдига врява! Бахти тъпаците, не мога да повярвам че това „продава“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *