Конър Макгрегър анализира загубата си от Хабиб Нурмагомедов
Бившият шампион на UFC в две теглови категории Конор Макгрегър (21-4 ММА) използва социалната мрежа, за да анализира загубата си от шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов (27-0 ММА).Макгрегър бе задушен в четвъртия рунд от Нурмагомедов в основното събитие на турнира UFC 229, който се проведе в Лас Вегас в началото на месеца

“ Мнение за последната ми битка:

Рунд 1. Смятам, че от спортно-техническа гледна точка първият рунд бе негов. Имаше превъзхождаща позиция край мрежата на октагона. Не ми нанесе поражения, нито пък взе някакво предимство, но позицията му бе превъзхождаща.

От гледна точка на боя, първият рунд е мой. Реални удари в целта и опит за близък контакт – от мен. Силен ляв прав, коляно в главата и нисък удар, плюс лакти във всеки клинч. Той просто ми държеше краката през целия рунд край оградата.

Рунд 2. Той бягаше из октагона, след което обаче ме намери с много силен десен, което промени целия рунд. Страхотен удар. Аз се възстанових бързо и опитах нов близък контакт, но той отново се гмурна долу. Това бе умен ход, а рундът бе доминиран от него. Никакъв спор.

Тук вината е моя. Не отдадох достатъчно значение на ударите му от изправено положение в подготовката, а се концентрирах върху борцовата техника. Това няма да се случи повече.

Рунд 3.След най-лошия рунд в кариерата ми, аз се завърнах и спечелих този рунд. Атакувах, търсих контакта, притисках.

Рунд 4. Отново по моя вина, не продължих започнатото в рунд 3. Той отново се гмурна в краката ми, попаднах в лоша позиция, а оставаха над три минути. Но позицията бе сравнително стабилна, с гръб към оградата.

Тук обаче допуснах фатална грешка, допусках ръката му и оставих гърба си уязвим, след което бях победен – честно и заслужено. “

“ – Ще бъда далеч по-подготвен, ако получа реванш. Ако няма такъв, няма проблем. Продължавам по пътя си и ще победя следващия, който се изправи срещу мен.“

http://www.bloodandsweat.ru/wp-content/uploads/2018/10/2-30.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Ivo октомври 23, 2018 4:53 pm  Отговор

    Хаха харесвам Конър, но в случая си е пълен позьор! Спечелил третия рунд, смях в залата! Хабиб остана в стойка само да докаже, че Конър не може да му направи нищо! Подариха му го!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *