Конър Макгрегър: Ще ми бъде интересно да се бия с Хабиб в Русия, трети двубой с Нейт Диаз също е нещо, което ме вълнува

Всички ММА фенове се интересуват от един – единствен въпрос – дали суперзвездата на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) ще се завърне в UFC и все пак ако го направи с кого би искал да се бие. Ето отговора и на “ Небеизвестния “ :

“ Битка с Хабиб в Русия – това със сигурност е едно от нещата, които искам да направя. Не знам дали това ще бъде в следващия ми двубой. Аз не знам колко близо е UFC до организирането на турнир в Русия. И аз не знам дали Хабиб е в състояние да оправи бакиите си. Той не влезе в категорията.

Сега има няколко момчета на линия. Някои от тях трябва да спрат да се правят на глупаци, да предизвикат ннтересът на феновете и моето внимание. В момента не виждам никой интересен.

Трета битка с Диаз, също е нещо, което имам предвид. Мисля, че той трябва да ми бъде благодарен. Преди срещата с мен, той получаваше 20 хиляди за участие и 20 хиляди за победа. За 19 изяви в UFC, той получаваше по 40 хиляди.

Сега вече е мулти-милионер, така че аз не разбирам от какво толкова е недоволен. Може би напляскването, което получи в реванша, нещо е размътило мозъка му. Мисля, че е така, но се надявам да греша, „ каза Макгрегър.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(45)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *