Конър Макгрегър: Хабиб е мишка, дори в Русия искат да загуби

Бившият шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър разказа как преминава подготовката му за предстоящата му битка с шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и също така изрази увереност, че много руснаци ще бъдат срещу сънародника си.

“ Основната част от моя тренировъчен лагер мина зад закрити врати, така че вие сте видяли само върха на айсберга. Свършихме тежка и висококачествена работа. Готов съм за дългата вечер, която Хабиб ми обещава.

Хабиб си позволи всички тези неприемливи изявления и разпали война, затова трябваше да приема тази битка. Малоумните фенове на Хабиб ме атакуват в социалните мрежи, те са глупави клоуни, а той е мишка. Цяла Русия, цялото население харчи много пари за подготовката му. Така че аз казвам истината – дори в Русия всеки иска той да загуби.

Не съм бил от две години, но сега съм готов да се върна и да вложа цялото си сърце в битката. Ще се върна в UFC и ще покажа, че опитът от боксовия мач с Флойд Мейуедър младши ми бе от полза, „ заяви Макгрегър на пресконференция в Ню Йорк.

https://i1.wp.com/ifooh.com/wp-content/uploads/2018/09/khabib-conor-mcgregor.jpg?resize=770%2C433&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(69)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *