Конър Макгрегър: Хабиб е мишка, дори в Русия искат да загуби
Бившият шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър разказа как преминава подготовката му за предстоящата му битка с шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и също така изрази увереност, че много руснаци ще бъдат срещу сънародника си.“ Основната част от моя тренировъчен лагер мина зад закрити врати, така че вие сте видяли само върха на айсберга. Свършихме тежка и висококачествена работа. Готов съм за дългата вечер, която Хабиб ми обещава.

Хабиб си позволи всички тези неприемливи изявления и разпали война, затова трябваше да приема тази битка. Малоумните фенове на Хабиб ме атакуват в социалните мрежи, те са глупави клоуни, а той е мишка. Цяла Русия, цялото население харчи много пари за подготовката му. Така че аз казвам истината – дори в Русия всеки иска той да загуби.

Не съм бил от две години, но сега съм готов да се върна и да вложа цялото си сърце в битката. Ще се върна в UFC и ще покажа, че опитът от боксовия мач с Флойд Мейуедър младши ми бе от полза, „ заяви Макгрегър на пресконференция в Ню Йорк.

https://i1.wp.com/ifooh.com/wp-content/uploads/2018/09/khabib-conor-mcgregor.jpg?resize=770%2C433&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *