Конър Макгрегър : Всички говорят, че трябва да ми бъде отнет пояса. Нека първо да се насладим на момента

conor

Шампиона на UFC в категория перо Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ) ще се изправи на 12 ноември на UFC 205 срещу шампиона на UFC в лека категория Еди Алварес ( 28 – 4 ММА ). Ирландеца има шанс да стане първия боец в историята на UFC едновременно шампион в две теглови категории.

Но президента на UFC Дейна Уайт обяви, че ако Макгрегър завоюва втори шампионски пояс, той ще бъде лишен от един от двата.

Макгрегър не е много щастлив с този развой на събитията. Ето и неговият отговор по темата: Да ми бъде отнет пояс? Защо да не защитавам и двата?

“ Аз ще изляза и ще направя шоу, а след това ще видим „, – каза Макгрегър. “ Всички говорят, че трябва да ми бъде отнет някой от поясите. Нека първо да се насладим на момента, защото ни трябваше време, за да стигнем дотук. Толкова много време трябваше, за да дойде UFC в Ню Йорк, и сега ние сме тук. Сега, когато ние сме тук, съществува въсмпжност аз да стана световен шампион в две теглови категории. Супермач, шампион срещу шампион. За първи път действащ шампион качва тегловата категория. Това са исторически моменти.

Всички говорят за това, какво ще се случи по-нататък. “ Ние трябва да го лишим от колана и трябва да се върнам във Вегас. “ Нека да се насладим на историческия момент. Това е, което аз ще направя. Аз имам намерение да се насладя на всичко. “

conor1

========================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.