Колби Ковингтън: UFC няма да дадат на Тайрън Удли да оглави основното събитие на UFC 230, защото го мразят
https://www.bjpenn.com/wp-content/uploads/colby-covington-post-ufc-225-belt-2-Cropped.jpg

Въпреки че битката между шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Удли и Колби Ковингтън все още не е официално потвърдена, възможно е битката да оглави турнира UFC 230, който ще се проведе на 3 ноември в светилището „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.Въпреки че има логика битката да се превърне в основното събитие за UFC 230, Колби Ковингтън не е сигурен, че UFC ще го позволи. Според него промоушъна може да не даде на Удли възможността да оглави такава голям турнир, защото „го мрази“.

“ Има вероятност да се срещнем с Удли на UFC 230. Ние всички знаем, че контузията на Тайрън в ръката, бе фалшива новина. Самият той след битката каза: ‘Готов съм да се бия през ноември и да се срещна с Колби в Медисън Скуеър Гардън.’

Той каза, че е готов да се бие, но мисля, че най-важното е, че UFC не иска да му даде място в тази карта. Те не искат да дадат на Удли участие в това голямо събитие, защото го мразят.

Той не знае как да продава битки, просто не знае как да ги промотира, но постоянно се оплаква. На него му поднесоха всичко на тепсия, хранеха го със сребърна лъжица, платиха му милиони, за да го добутат до нивото на Конър Макгрегър и Джон Джоунс, но всеки път, когато си отвори устата, сякаш сам се прострвлва в крака.

Не знам дали ще се бия с него на UFC 230, но бих искал това да се случи. Искам този мач да се проведе в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън. Искам да отида там през ноември и да направя полусредна категория отново велика, „ каза Ковингтън.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *