Колби Ковингтън обеща да съди и да превърне живота на UFC в „истински ад“
Бившият „временен“ шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън обеща да превърне живота на UFC в „истински ад“, ако не получи правото да се бие за шампионската титлата, както му е било обещано от организацията.„Може да се наложи да отидем на съд и в този случай може да има дело, защото нека бъдем честни: ако Том Брейди (играч на NFL) спечели първенството на AFC и изведнъж Роджър Гуел (комисар NFL) му каже: „Няма да участваш в Супербоул (двубой за шампионския трофей в NFL), защото ние не те харесваме,“ Не. Това няма как да стане.

Ако UFC иска да бъде като цирк и корумпирана организация, тогава това е техен проблем. Аз ще защитавам онова, в което вярвам, и няма да отстъпя.

Не ме интересува какво казва чичо Фестър (Дейна Уайт). Аз съм най-добрият боец ​​в света – погледнете сайта на UFC. Имах колан, който чичо Фестър постави около кръста ми. Бях единственият боец, който влезе в Белия дом. Какво друго трябва да направя? Какви са критериите за получаването на шампионска битка в тези дни?

UFC иска да се бия за една пета от парите, които ми бяха обещани. Това няма да се случи. Ще отидем в съда и ще превърна живота им в истински ад. Не ме интересува. Те вече се опитват да превърнат живота ми в ад.

Начинът, по който правят бизнес, е нелеп. В действията им няма никакъв смисъл,“ – каза Ковингтън

1 Коментар

  1. Иво февруари 7, 2019 4:38 am  Отговор

    Ако си спомням правилно тоя не отказа ли боя с Удли или се контузи… Кво мрънка имал шанс изтърва го да се бие с някой друг и ще му дадат бой за титлата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *