Колби Ковингтън е готов да завърши кариерата си
Изглежда, че бившият временен шампион на UFC Колби Ковингтън възнамерява да защити интересите си докрай и да изчака шампионската битка с Тайрън Уудли. „Хаосът“ дори заплашва да сложи край на кариерата си, ако UFC не изпълни обещанието си.„Просто ще продължа да живея живота си. Повече няма да се държа като добро момче. Повече няма да лъжа заради UFC и да ги прикривам, преструвайки се, че всичко е чудесно и наред при тях.

Направих толкова много услуги на UFC – летях по целия свят, бих се за малко пари срещу топ бойци. Бих се за парите, които получават новобранците. Никога не съм се оплаквал, винаги съм бил човек на компанията, никога не съм давал положителна допинг-проба.

Сега съм голямата звезда в категорията и няма да се бия за по-малко, отколкото заслужавам. Аз ще защитавам онова, което е правилно, дори ако това означава, че никога повече няма да се бия.

Вече си изградих страхотен живот. Израснал съм в парковете за каравани, нямах баща, работех на четири места. Не ми трябва нищо друго.

Вече спечелих достатъчно пари, здрав съм, имам инвестиции. Поастигнах достатъчно в живота, така че повече не трябва да се бия. Може би никога няма да ме видите отново да се бия,“ – каза Ковингтън.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *