Колби Ковингтън: Тайрън Удли се занимава с всичко друго, само не и да защитава колана си
https://fightnews.info/img/pages/37103_resize(602-602-4).jpg

На Колби Ковингтън вероятно никога да омръзне да критикува настоящия шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Удли, който се възстановява от операция на рамото.Ковингтън ще се бие с Рафаел Дош Аньос за временния колан в категория до 70, 3 кг., но дори и това не може да задоволи амбициите на 30-годишният калифорниец, който нарича „T-Wood“ хартиен шампион, който се занимава с всичко друго, но не и да защитава титлата си.

“ Аз наистина не считам този колан за временен. Аз възприемам тази среща като двубой за абсолютната титла. В това няма никакво съмнение. Тайрън Удли е хартиен шампипн, а не истински, защото той се занимава с всичко, само не и да се бие. Знаех, че този човек ще започне да се крие от самото начало. Всичко, което той казва, са празни приказки. Удли се опитва да ме лиши от възможността да получа добър хонорар.

Той знае, че съм високо поставен в ранглистата и не иска да ми бъде платено. Сега Тайрън казва, че няма да се върне до края на август, но помнете ми думата – той няма да се върне преди септември, октомври или ноември. Този човек прави всичко друго, освен да се бие. Той няма къде да се скрие и вероятно ще остави този колан на мен. Дните на Тайрън са преброени, това е краят на кариерата му. Времето на Удли отмина, сега е моето време, „ каза Ковингтън.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *