Коди Гарбрандт оплю Жан Клод Ван Дам

Наскоро, в мрежата се появи видео в което легендата Жан-Клод Ван Дам случайно удря с хай-кик бившият шампион на UFC в категория петел Коди Гарбрандт по време на спаринг сесия. Този инцидент ужасно разгневи американския боец ​​и изглежда, че на Гарнрамдт не му е минало и до днес.

“ Ван Дам просто не можеше да контролира себе си. Той беше твърде развълнуван, тичаше нагоре- надолу все едно е на нещо. Какво Ван Дам може да ми покаже? Аз уважавам този човек, но той закъсня с два часа и после му се нуждаеше от много време, за да загрее. Всичко това ме ядоса. Честно казано това просто беше някакъв цирк. Гледах този тип и неговия мениджър и си мислех, че трябва да го разкарат от мен.

Той изглеждаше така, все едно съм го нокаутирал. Хората наоколо не знаеха, че Жан-Клод ме е изритал. Това ме ядоса, затова реших да приключа с този глупак и да напусна клетката. Той е старец. Какво трябваше да му направя? Да го пребия ли? Това е загуба на време. Всичко е наред между нас. Отидох на премиерата на неговия филм. Това е. Той е проста една чувствителна холивудска звезда, “ – каза Гарбранд

Коди Гарбрандт загуби титлата в категория петел на 4 ноември миналата година на турнира UFC 217, губейки с с технически нокаут от Ти Джей Дилашоу.
https://i1.wp.com/fightnews.info/img/pages/34673_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(203)

Share

коментара
2 коментара

  1. Иво февруари 20, 2018 9:18 am  Отговор

    Тоя пък за какъв се помисли ?

  2. Iavor февруари 20, 2018 1:53 pm  Отговор

    Страшен смешник е тоя Коди. Ван Дам едва го докосна, удара беше бавен, с контрол, и тоя клоун не можа, дори, да го парира. Нямаше за цел да го удари. Откъде да знае Ван Дам, че тоя е толкова зле. Та чак се и ядоса след това – за какво: че не може да блокира бавен удар на 100-годишен човек ли?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *