Клариса Шийлдс стана световна шампиона, Маурисио Ерера с мъка надделя над Сото Карас
Fantasy Springs Казино, Индио, Калифорния, САЩ. В основното събитие на вечерта Хесус Сото Карас (28-12-4, 18 КО) загуби от Маурисио Ерера (24-7, 7 КО) след съддийско решение на мнозинството.

Двамата боксьори започнаха двубоя залагайки на своя джеб. Ерера беше малко по- активния. Неговият план беше ясен: да боксира и да стои на дистанция от по- едрия Сото Карас, за да избегне размяна ха удари. Обаче Сото Карас не спря да пресира съперника си, принуждавайки го да влиза в по- честа размяна на удари с напредване на времето. Изненадващо Ерера имаше успех в размяната със Сото Карас, но продължи да се боксира в петия и шестия рунд използвайки джеб, за да стои на безопасна дистанция. Имаше няколко добри размени в средните рундове, но не достатъчно, за да може Сото Карас за промени събитията на ринга. Ерера променяше стила си на боксьор- удряч, когато нещата започнаха да се усложняват. Въпреки това от осмия рунд дистанцията започна да се скъсява, и в останалото време двубоят премина в близък бой като нито един от боксьорите не отстъпи крачка назад. Въпреки че Ерера контрираше ефективно, последните три рунда ясно бяха в полза на по-тежко удрящия Сото Карас, който отвори лоша аркада над дясното око на Ерера в деветия рунд и започва да надделява над него докато не удари финалния гонг.В крайна сметка след десет изиграни рунда двама от съдиите дадоха 96: 94 в полза на Ерера, а третия равенство 95:95.

MGM Grand, Детройт. В двубой за световните титли на WBC и IBF в супер средна категория, двукратната олимпийска шампионка Клариса Шийлдс (4-0, 2 KO) доминира над шампионката на WBC Ники Адлер (16-1, 9 KO). От самото начало на двубоя инициативата пое Шийлдс, която не спря да наранява Адлер, преди рефера най- накрая да спре двубоя в петия рунд.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Иво август 5, 2017 5:19 pm  Отговор

    Това нагло парче Шилдс за съжаление трудно ще я спре някой ама да ми се прави на велика в категория от 25 момичета като половината са с отрицателен баланс малко ми идва в повече

  2. Иво август 5, 2017 9:31 pm  Отговор

    Ерера не го гледах много старателно и съсредоточено в началото някой рундове им изтървах първите 30 сек. телефона ми беше без батерия и не ползвах програмата с която точкувам и се разсейвах с други неща но ми се стори че падна 🙂 може и да бъркам но вече няма да го съжалявам за обира срещу Дани Гарсия

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *