Кийт Търман: На Терънс Крауфорд няма да му бъде толкова лесно на 66, 7 кг., като на 63, 5 кг

Този път световният шампиона на WBC и WBA в полусредна категория Кийт Търман не използва термина “ актуален „, но все пак напомни, че Терънс Крауфорд трябва да докаже себе си в полусредна категория.

Според Търман, в категория до 66, 7 кг на бившият абсолютен шампион в лека полусредна категория няма да му бъде толкова лесно и заслужава да се види как ще се развият нещата за американският боксьор в новата дивизия.

“ Нека да видим как Терънс Крауфорд ще се справи в категория до 66, 7 кг. Просто качването на 3 кг. няма да го направи пълноправен боксьор от полусредна категория. Знаете ли, аз бях доста категоричен по този въпроса за това какво означава да бъдеш истински боксьор от полусредна категория и да се биеш в тази категория. Дани Гарсия се би с мен, нали? Но аз знам, че много момчета преминават от 63, 5 кг на 66, 7 кг, и усещат разликата. Аз съм категорияен, че на Терънс Крауфорд няма да бъде толкова лесно в полусредна категория колкото на 63, 5 кг “ -, каза Търман.

Що се отнася до бъдещето на Кийт Търман, 29-годишният американски боксьор планира да възобнови тренировките си след нова година и да се върне на ринга през март, но иемто на съперника му все още неизвестно.

https://i2.wp.com/fightnews.info/img/pages/31449_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(88)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *