„Киборга“ няма намерение да участва в WWE и да загуби от Ронда Раузи

Крис „Киборга“ Жустино и Ронда Раузи доминираха в своите категории в епоха, в която UFC не беше толкова склонна да организира супербитки между шампионите от различните дивизии и е много малко вероятно двете звезди при жените да се срещнат някога в октагона.

Но какво ще стане, ако шампионката на UFC в категория перо премине в WWE, за да се изправи срещу бившата царица в двубой по кеч?

Докато все още чака UFC да реши коя ще бъде следващата й съперничка и да определи дата за дългоочакваната й битка с шампионката в категория петел Аманда Нунеш – която победи Раузи, „Киборга“ сподели мнението си за битка с Ронда в
WWE.

“ Гледах представянето й в WWE. Тя реши да поеме по друг път. След като губи и реши да напусне, стана ясно на всички, че тя не е създадена за MMA. В противен случай, тя щеше да се върне след поражението, така правят всички спортисти. Поражението е част от нашия спорт.

В WWE, тя може да прави каквото си иска, те предварително планират сценарий. Мисля, че сега е щастлива. Работата й е доста сложна, защото тя трябва да играе роли, но върши добра работа.

Мисля, че преди всичко Ронда се страхуваше да не загуби. Така че, ако се срещнем в WWE, трябва да я оставим да спечели, в противен случай няма да се съгласи. Аз нямам такова голямо его, нямам нищо против да направя шоу за феновете. Но в момента не се виждам в кеча, „ – каза Жустино.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(54)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *