Киборга иска да се бие с Холи Холм на 30 декември
Крис Кирборга е достатъчно красноречива, когато става въпрос за следващата и съперничка. Вчера бразилската звезда използва инстрагам за да помоли да бъде й организиран двубой с Холи Холм на турнира UFC 219, който ще се проведе на 30 декември в T-Mobile Arena в Лас Вегас.Разговорите за двубой с Холм започнаха веднага след победата на Киборга над Тоня Евинджър на UFC 214. И изглежда, че тази идея допада на президента на UFC Дейна Уайт, който вече е обсъдил този въпрос с Холи Холм.

“ Току- що се обадих на мениджъра си и му казах, че искам да се бия с Холи Холм на UFC 219 в Лас Вегас. Ако искате да видите тази битка на Нова година, изпратете съобщение до UFC и лично на Дейна Уайт, „ – написа Крис Киборга на своята страница в инстрагам.

Според Дейна Уайт, бившата шампионка Холи Холм е заинтересована от такава битка, и затова шансът тези два състезателки да се бият тази година е много висок. Между другото, UFC винаги прави доброа карта в турнира на Нова година. Например, миналата година Аманда Нунес нокаутира Ронда Раузи на турнира UFC 206, който се проведе на 30 декември.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво август 10, 2017 12:05 am  Отговор

    Ще ми е интересно да видя това

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *