„Киборга“ : Аманда Нунеш лъже за контузията си

Шампионката на UFC в категория Крис „Киборга“ Жустино се държеше дипломатично и с уважение към своята евентуална съперничка Аманда Нунеш, която лекуваше контузия. Докато в последното си интервю Жустино не нарече шампионката на UFC в категория петел лъжкиня и не я обвини, че симулира контузия, за да се не се бие с нея.

“ Аманда Нунеш лъже за травмата. Представител на UFC (Хънтър Кембъл) каза на моя мениджър, че лекарите са й позволили да се бие. Сега съм готова да се бия. Аз съм напълно здрава и продължавам да тренирам.

UFC има лично отношение към мен. Организацията иска да ме накаже, оставяйки ме без битка. Мегън Андерсън бе единствената съперничка от моята теглова категория, но тя се би с Холи Холм и аз трябваше да остана настрана. Сега те отказаха да подпишат с Едийн Гомес, Синди Дендойс, Пам Сьоренсън, с което ме принуждават да не съм активна в най-добрите ми години.

Продавам платени събития ( PPV ), имам фенове. UFC ме принуждава да загубя една година от живота в очакване на съперничка, с която вече можех да се бия, “ написа Жустино в инстрагам.

https://i0.wp.com/www.mmanews.com/wp-content/uploads/2018/07/pjimage-42.jpg?resize=696%2C392&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(49)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *