„Киборга“ : Аманда Нунеш е „предателка“
https://imagesvc.timeincapp.com/v3/fan/image?url=https://fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2018/09/MG_8574-850x560.jpg&c=sc&w=850&h=560

Шампионаката на UFC в категория перо Крис „Киборга“ Жустино критикува своята сънародничка шампионката на UFC в категория сламка Аманда Нунеш в навечерието на техния двубой.Двете ще се срещнат на турнира UFC 232, който ще се проведе на 29 декември в Лас Вегас.

“ Creonte е бразилска дума означаваща „предател“. UFC направи Аманда своя шампионка, първата състезателка от Бразилия, която завоюва колана на организацията. И тя, вместо да представлява страната ни, се определя за представителка на American Top Team. Всеки път, когато влиза в октагона, представяйки този отбор, тя проявява неуважение към всички бразилски фенове.

Колби Ковингтън е член на този отбор. Той изговори толкова много глупости за Бразилия, че в UFC се страхуваха за безопасността му и пренасрочиха битката му с Рафаел Дош Аньос в САЩ. И въпреки това, Нунеш тренира редом с Конингтън в една зала всеки ден. Те дори имат общи треньори, „ каза Жустино.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *