Кейн Веласкес иска да се бие с Джон Джоунс
Бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес (14-2 ММА) коментира здравослвното си състояние в навечерието на своето завръщане в октагона, освен това той изрази желание да се бие с шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс(23-1-1 MMA).След 30-сет месечно отсъствие на Веласкес ще приключи на 17 февруари, когато той ще се изправи срещу Франсис Нгану (12-3 ММА) в първото събитие UFC on ESPN 1.

„Чувствам се по същия начин, както и в онези времена, когато бях по-млад. Разбира се, всичко се променя и, доколкото е възможно, трябва да тренирам по-разумно, защото във всеки един момент може да се окаже, че съм претрениран.

Затова подхождам към работата си с разум, но се чувствам по-млад. В свободното си време успях да поработя върху някои неща, на които не можех да обърна внимание при подготовката за битките ми, защото всеки опонент имаше собствен стил и трябваше да се подготви за него.

Но този път имах възможност да тренирам точно онова, което исках, за да изработя различни техники, това беше страхотна почивка.

Битка с Джон Джоунс? Надявам се, че ще успея да се срещна с него. Ще се опитам да направя всичко възможно, това да се случи,“ каза Кейн.

3 коментара

  1. Пламен януари 10, 2019 8:15 pm  Отговор

    Кейн, ако е във форма ще пребие напомпания камерунец

  2. Иво януари 10, 2019 10:31 pm  Отговор

    Не съм гледал никога Веласкес ама ако Нгану го преспи ще излезе че не е бил форма, лоша работа

  3. Пламен януари 11, 2019 1:40 pm  Отговор

    За мен, Кейн е един от най-добрите. Много характерен боец, силен. А Нгану е въздухар, който точи самочувствието си от стероидната си физика. Това е фалшиво

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *