Кевин Лий: От две години предизвиквам Хабиб на двубой, той има слабости в играта
Боецът на UFC в лека категория Кевин Лий сподели своето мнение за предстоящата си битка срещу Ал Якуинта и отново критикува шампиона в дивизията Хабиб Нурмагомедов.“ Разбира се, че имах желание да се бия с Якуинта. Не го харесвам, както и той мен. Това прави реваншът ни по-интересен. Ще се опитам да направя сериозно изявление в тази битка. Той успя да проведе пет рунда с Хабиб и да покаже няколко слабости в стила му. Ето защо, ако изляза и го победя убедително, тогава за мен няма да има други възможности освен участие в шампионския двубой.

Отдавна забелязах пропуски в стила на Хабиб и го предизвиквам на двубой от две години. Той държи брадичката си високо и се бори по един и съши начин. Той не работи върху своите слаби страни. Всички се страхуват да се доближат до него, защото се страхуват от борбата и граплинга му. Мисля, че в нашата битка ще дам отговори на много въпроси за него, „ каза Лий.

През февруари 2014 г., Ал Якуинта победи Кевин Лий с единодушно съдийско решение. Реваншът между двамата ще се проведе на 15 декемери на турнира UFC on Fox 31 в Милуоки.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *