Кевин Бари: Следващият съперник на Джоузеф Паркър може да бъде Тони Белю или Дионтей Уайлдър

Кевин Бари, треньор на световния шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър ( 23 – 0, 18 КО ), заяви, че пред неговия подопечен има няколко варианта за участие в двубой, отколкото просто да проведе изгоден от финансово естество сблъсък с Тони Белю ( 29 – 2 – 1, 19 КО ) във Великобритания.

“ Знаем, че има някои възможности пред нас в бъдеще. Това е много вълнуващо време в тежка категория и ние сме развълнувани, че сме част от него, “ каза Бари. “ Ние проведохме много време на последната битка на Деонтай Уайлдър с неговия екип, както преди, така и след срещата. От друга страна имаме Тони Белю, който постигна изненадваща победа над Дейвид Хей и сега ни предизвиква. Определено контузията на Хей промени развитието на двубоя в негова полза, но въпреки това ние сме развълнувани, че Тони предизвика Джоузеф след успеха си. Имаме много възможности за битка. „

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Ivo май 18, 2017 9:26 am  Отговор

    Развалнувани били!!! Белю е лесна битка с много пари, само дето ако я изберат цял свят ще види, че са жалки! Да направят обединителен мач с Бионсето и един от двата пародийни шампиона да се скрие, че много мъже изведнъж се навъдиха в категорията!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *