Кевин Бари: Анди Руиз младши е фаворит в предстоящия си двубой срещу Джоузеф Паркър

Въпреки че мнозина межуднародник букмайкърски къщи считат новозеландския претендент в тежка категория Джоузеф Паркър ( 21 – 0, 18 КО ) за фаворит 4:1 в предстоящия му двубой срещу мексиканеца Анди Руиз младши ( 29 – 0, 19 КО ), треньорът на Паркър, Кевин Бари е на мнение, че неговия възпитаник е аутсайдер в този мач.

“ Анди Руиз младши е професионалист от осем години. Той никога не е бил нараняван. Той никога не е бил бил побеждаван. Никога не съм бил свалян в нокдаун. Анди Руиз е боксьор към когото ние изпитваме огромен респект. Ние изучихме и се подготвихме за съперник, който ще окаже изключителен натиск на какъвто никога преди това Джо не е бил подлаган в кариерата си.

Анди Руиз има страхотна аматьорска кариера. В която е изиграл 110 мача и е спечелил 105. Вие не бихте могли да го напрвите, ако не сте наистина добър боксьор. Той също така няма загуба и в 29- те си професионални мача.

Той ще пристигне в Нова Зеландия следващата седмица и той ще го пристигне в ролята на фаворит. Той е фаворит в този двубой. Нямам никакво съмнение в това.

Анди е боксьор с невероятно бързи ръце. Ние всички знаем, че Джоузеф Паркър също удря бързо, но аз вярвам, че Анди Руиз удря по- бързо от него. Познавам Анди отблизо. Преди по- малко от четири години, когато аз работих с него в залата. Гледах го как се бие на живо на няколко пъти.

През 2013 г., аз си мислех, че Анди Руиз е предопределен да стане световен шампион. Бях изключително впечатлен от него. Не само, че той притежава бързи ръце, но той също така е много корав. Неговата брадичка е изклютичелно здрава.


Напрежението ще бъде върху Анди Руиз, защото от него се очаква да спечели този мач. Той се подготвя при един от най- добрите треньори в света Ейбъл Санчес Ейбъл е един от джентълмените в бокса. Той е подготвил 16 световни шампиона.

Ако Джоузеф Паркър се бие както в мача си срещу Карлос Такам, на 10 декември той ще загуби срещата. Анди Руиз е много по- добър боксьор от Карлос Такам.

На хартия, срещата между Анди Руиз и Джоузеф Паркър има всички качества да се превърне в най- добрия двубой в тежка категория за годината. Това ще бъде най- вълнуващото събитие в дивизията за годината. Този мач ще се изиграя целия. „

park

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
4 Коментара

 1. Иво ноември 28, 2016 4:51 pm  Отговор

  За мен Такам е по-добър от Руиз

 2. strelecaaa ноември 28, 2016 5:47 pm  Отговор

  Не мога да дам мнение кой ще победи , но ако коефициентът е 4:1 , си заслужава да се заложи някой лев на Руиз.

 3. Найденов ноември 28, 2016 11:24 pm  Отговор

  Кво толкова го възхваляват… Няма досега мач срещу голямо име в бокса и ще гостува..

 4. Ангел ноември 29, 2016 12:47 am  Отговор

  Ако остави нещата в ръцете на съдиите, не го чака нищо добро… Ще го порежат и него.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.