Карсън Джоунс: Головкин не се “ вложи “ в спаринга с Канело
Световният шампион на WBC, WBA, IBF и IBO в средна категория Генадий Головкин почти е преполовил тренировъчния лагер за битката си със Саул Алварес. Карсън Джоунс, който тренира с Генадий Головкин, заяви, че ГГГ работи в нормален режим и не променя ритъма си на подготовка. Според Джоунс, преди 7 години Головкин не се е раздал на 100% в спаринга си с Алварес и, най-вероятно, защото Ейбъл Санчес е превиждал двубой.

“ Генадий изглежда страхотно и тренира в обичайния си ритъм. Тук всичко се движи със 100 км. Очаквам добър двубой, в който ще победи Головкин. ГГГ не се влагаше напълно в спаринга с Алварес, видях това. Канело е станал по-добър, но също така това е направил и Головкин. Срещата на 16 септември, ще да бъде изключително интересна.Струва ми се, че Ейбъл Санчес е предвиждал, че някога те се срещнат на ринга и е помолил Головкин да не се влага на максимум. ГГГ е убиец. Спарингът е едно нещо, а битката – съвсем друго. По- време на тренировка, не трябва да пребивате спаринг партньора си, за да не да го изгубите. Трябва да се подготвите по-нататък, а това означава да запазите спаринг партньора си, „ – каза Джоунс.

Докато Генадий Головкин се подготвя за битката по обичайния начин, Канело Алварес във всяко интервю изявява желание да нокаутира ГГГ.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *