Каролина Ковалкевич: Конър Макгрегър премина границата, защото в автобуса имаше и жени

Каролина Ковалкевич бе на огневата линия по- време на атаката на Конър Макгрегър, който заедно с група подръжници атакува автобуса с бойците участващи на среща с медиите в навечерието на турнира UFC 223 в Бруклин, но това не й попречи да си свърши работата в шоуто.

Каролина се намираше на грешното място в неподходящият момент, седейки на най- предното място в автобуса, който Макгрегър нападна. За щастие, обаче, Ковалкевич не беше ранена и се видя по- време на победата й над Фелис Хериг, че не е позволила на онова, което президента на UFC Дейна Уайт описа като „най- отвратителното нещо в историята на компанията“ , да й попречи в даден аспект от играта й.

Ковалкевич говори с медиите след битката й с Хериг за действията на Макгрегър и това, което е преживявала по време на инцидента.

“ Конър този път отиде твърде далеч. Той премина границата, защото в този автобус също така имаше и жени като мен, като Роуз Намаюнас, и затова не знам защо го направиха, „ каза Ковалкевич.

“ Не знаех какво става. Някакъв мъж удари прозореца много, много силно. Той ме видя. Не приличам на Хабиб Нурмагомедов, затова че не знам защо го направи.

Дали съм се уплашила? Не, аз съм от Полша, „ каза Ковалкевич.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *