Карл Фроч: Уайлдър трябваше да дойде и да изкочи на ринга, както направи Фюри
Бившият световен шампион в супер средна категория и сега анализатор за Скай Спортс, Карл Фроч счита, че решението на Уайлдър да не присъства в Кардиф на битката Джошуа – Паркър е било огромна грешка.

Според Фроч, забраната на Уайлдър от страна на организаторите на шоуто да не излиза на ринга, за да предизвика Джошуа лице в лице не е означавала нищо и е можело по всякакъв начин да бъде преодоляна.“ Уайлдър трябваше да присътва тук, каза Фроч. – Това би било огромно събитие. Въпреки че организаторите взеха решение да не го допускат на ринга. Но защо той не поеме инициативата? Защо той не изкочи на ринга? Както направи Тайсън Фюри ( през 2016 г., ), когато се качи ( на ринга в „Барлис център “ в Бркулин ) при Уайлдър, докато той даваше интервю.

В крайна сметка не е нужно да провокирате конфликт. Можете любезно да попитате: “ Дайте ми само една минута, за да поговоря с шампиона. “ Или дори нещо по-лесно – просто да влезете в обектива на камерите. Той трябваше да бъде тук. Трябваше да вдигне малко шум, и да изгради битката, защото това е най- голямата възможна сцена. Трябваше да се възползва от тази възможност. Това щеше да е неговият голям шанс да покаже, че наистина иска да се бие с Джошуа, „ – каза Фроч.

Тази вечер на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще проведат обединителен двубой за световните титли на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-ortiz%20(9).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. ludmil март 31, 2018 2:17 pm  Отговор

    Напълно съм съгласен. Уайлдър е единственият боксьор, който “ уж “ иска да се бие, пък пита дали може да излезе на ринга, за да предизвика някой. Няма такава глупост. Поне бях чувал. Уайлдър не е Фюри, Въпреки че има доста комици, които казват, че Тайсън се страхувал:)) Макар че Уайлдър нали каза, че има ограничетелна заповед, може би се е страхувал, че ще го арестуват, ако се качи на ринга хахахах Истината е, че Уайлдър не пътува до Кардиф, защото може ми би щеше да се сбие с Уайт. И тогава наистина щеше да се бие с него на ринга. Просто нивото на този пич като мислене е като бокса му разпилян.. Хърн каза много точно, Уайлдър толкова искаше да се бие с Джошуа, че не дойде в Кардиф. Чудно ми е само, на кой ще наклони шапката, едва ли е на Хърн и Джошуа.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *