Карл Фроч: Нека бъдем честни, Уайлдър не се е притеснил след победата на Джошуа
Бившият световен шампион в супер средна категория и в момента анализатор на Скай Спортс е останал впечатлен от начина по- който се е представил Антъни Джошуа в срещата срещу Джоузеф Паркър.

В събота Джошуа победи с единодушно съдийско решение Паркър, за да обедини световните титли на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO пред близо 80 000 на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, Уелс.По- време на битката имаше много малко драма и нито един от боксьорите не беше наранен, нито имаше опасност да бъде нокаутиран.


“ Нека да бъдем честни, какъв извод си е направил Дионтей Уайлдър от представянето на Джошуа? Трябва ли да се притеснява? Това ли е посланието, което му казва ‘идвам за теб’? “
каза Фроч пред „Скай Спортс“. “ Аз не мисля, че Уайлдър се е притеснил от представянето на Джошуа. Когато „Ейджей“ казва, че ще нокаутира Дионтей Уайлдър, това не означава, че Уайлдър му вярва. Защото Джошуа не изпрати такова послание, той направи онова, което трябваше, за да победи.

Джошуа не трябваше да доказва нищо, той е постигнал 21 победи от тях 20 с нокаут. Той ще се прибере у дома тази вечер с нов колан и чисто лице. Той се представи перфектно, погледнете лицето му, няма белег върху него, ръцете му не го болят – не получи контузия. Джошуа свърши работата си, завоюва нова световна титла, така че няма какво друго да се иска от него. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-fight%20(22).jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *