Карл Фроч: Джошуа трябва да ни забавлява отново, да покаже боен дух
Бившият световен шампион в супер средна категория и настоящ боксов анализатор на Скай Спортс Карл Фроч се надява, че Антъни Джошуа ще организира истински фойерверки на ринга тази събота.

Световният шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория ще защитава титлите си срещу Александър Поветкин на стадион „Уембли“ в Лондон.“ Мисля, че всички очакваме едно нещо: да видим, че Антъни Джошуа все още притежава боен дух и желание да ни забавлява. Никой не прави това по-добре в тежка категория. Аз съм като всеки друг, искам да видя как Джош разменя удари с Александър Поветкин. Имам предвид истинска размяна. Искам да го видя на ринга в най-добрата форма, защото видяхме този боен дух, когато победи Владимир Кличко. Той пропусна удари, не отстъпи, но отговори с комбинации. Джошуа искаше да се бие.

Обикновено Джошуа е интересен за гледане и няма значение с кой се бие. Надявам се, че ще видим всичко това отново. Надявам се, че в битката срещу Поветкин той ще покаже всичко, което обичаме. Поветкин не е толкова зле – ако промени ъглите и не атакува изправен, може да хване Джошуа. Ако това се случи, тогава искам да видя как Джошуа ще му отговори, как ще започне да работи с комбинации и да покаже, че този боен дух все още е в него. Поветкин представлва реална заплаха, ако не атакува в права линия, а променя ъглите. Надявам, че Джош ще ще приеме битката в центъра на ринга, „ каза Фроч.

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(25).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. strelecaaa септември 20, 2018 12:43 pm  Отговор

    На Саша му трябва игра тип Майк Тайсън, много отклони и бързи атаки.Никаква дистанция и много крошета/ъпъркъти. Агресия. Не знам само как ще му се отрази това на издържливостта.
    Такам опитваше на моменти подобна тактика и му се получаваше. Дано Саша си изиграе картите правилно .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *