Карлос Такам: Ако Поветкин започне бавно, ще бъде отнесен от Джошуа
Бившият претендент за световната титла в тежка категория Карлос Такам, който беше нокаутиран преди време от Антъни Джошуа и Александър Поветкин, коментира предстоящата среща между двамата.

Според Такам бавното начало на битката ще бъде катастрофално за Поветкин, затова руснака ще трябва да бъде изключително активен от първите секунди и да демонстрира най-добрите си качества.“ Не мисля, че Поветкин трябва да започне бавно, но в същото време той не трябва да изразходва твърде много енергия в началото, защото в такъв случай ще се измори твърде бързо. Той трябва да започне в добро темпо и да контролира всеки момент. Ако той е твърде бавен, Джошуа ще се справи с него много бързо.

Поветкин прекарва цяла година извън бокса заради положителна допинг-проба, и затова да се върне на предишното ниво е изключително трудно. Последният път, когато гледах Поветкин, беше срещу Дейвид Прайс. Той беше твърде бавен. Той нямаше същата бързина и жизненост.

Не мисля, че шумните британски фенове ще му повлияят по някакъв начин. Знам, че Поветкин е от онези боксьори, които са свикнали да се бият у дома, но той е готов за това. Той има руски манталитет, и той няма да се откаже само защото не се бие пред своя публика. Мисля, че това само ще увеличи мотивацията му. „

Срещата между Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се проведе тази вечер на „Уембли“ в Лондон, Англия.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-takam-fight%20(6)_1.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *