Карлос Кондит: Може би моето време отмина
http://www.bloodandsweat.ru/wp-content/uploads/2018/04/2-30.jpg

Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория Карлос Кондит коментира загубата си във втория рунд от Алекс Оливейра, във второто основно събитие на турнира UFC on FOX 29 в Глендейл, Аризона в неделя.
“ Бях задушен. Къде съм, по-дяволите? Мамка му, какво се е случило? Чувствам някква топлина и комфорт, надявам се, че не съм се напикал в шортите си на живо в ефира пред очите на хиляди хора.

Публикувам много снимки, където изглеждам като лошо копеле, силен и тържествуващ… но това е другата страна на медала – посърнал и смачкан след поражението. Тежък ден в офиса.


Макар че, по дяволите, се забавлявах. Тренирам усилено и влизам в битка, така беше и в събота. Изпитвам голямо уважение към моя опонент и неговия екип, благодаря ви, че приехте битката в кратък срок. Поздравявам ви и ви пожелавам късмет в бъдеще.

Какво ще се случи след това – не знам, все още обичам този спорт и през повечето време чувствам огъня вътре в мен, наистина ми харесва това, което правя, но може би моето време отмина. Аз не знам отговора, мога само да кажа, че ММА – това е моята страст, никога няма да престана да тренирам, и ако в крайна сметка това ме отведе в октагона – знайте, че ще направя кървава битка за вас, „ написа Кондит под горната снимка в инстрагам.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *