Канело: Искам да нокаутирам ГГГ

На 16 септември в Лас Вегас на “ T- Mobille Arena “ Канело Алварес ще се изправи пред най- сериозното предизвикателство в своята кариера в лицето на световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в средна категория Генадий “ ГГГ “ Головкин.

В навечерието на техния двубой и двамата боксьори обещават да превърнат срещата в истинска битка – Кандидат за двубой на годината.

“ Аз съм щастлив и ентусиазиран от това предизвикателство. Готов съм да дам на феновете голяма битка, “ каза Канело в медийна конференция. „ Това е битка, в която и двамата разполагаме с ударна мощ и стилове, с които всеки може да спечели с нокаут. “

Според очакванията на мнозина специалисти заради паритета в уменията на двамата боксьори това би могло да се превърне в една от най- големите битки в историите на средна категория, като тези от времето на Марвин Хаглър или Бърнард Хопкинс.

“ Без съмнение това може да е един от най-добрите двубой в историята. На хартия, определено си съперничи с някои от тези големи битки от миналото, но наистина всичко ще зависи от това как ще протече и развие битката. Аз ще свърша моята работа, за да направя двубоя запомнящ, така че да може да влезе в историята като една от най-добрите битки. „

Канело винаги се е стремял да унищожи съперника си на ринга. Въпреки че той ще се изправи срещу един от най- сериозните съперници в дивизията през последните години, това не го спира да мисли за възможността да го нокаутира.

“ Мисля, че всеки боксьор винаги мечтае да победи с нокаут, защото е по-зрелищен и, разбира се, бих искал да спечеля с нокаут. В неговата игра има слабости, които винаги сме виждали и ще се възползваме от тях на 16 септември, „ каза Алварес.


Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(106)

Share

коментара
  1. Xaxa август 12, 2017 7:59 pm  Отговор

    Big drama show is coming:) Усещам че някои хора ще бъдат шокирани

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *