Канело Алварес: Винаги съм бил чист спортист и винаги ще бъда
Канело Алварес категорично отрече да е направил нещо нередно, което да доведе до двете му положителни допинг – проби за наличието на кленбутерол на 17 и 20 февруари.

Алварес твърдеше по време на пресконференция / конферентен разговор в Лос Анджелис, че е чист спортист и винаги е бил чист. Мексиканската суперзвезда подчерта, че не е използвал допинг, след като вчера обяви, че се е оттегля от реваша си срещу Генадий Головкин, който бе насрочен за 5 май в T-Mobile Arena в Лас Вегас.Алварес трябва да бъде изслушан от Атлетическата Комисия на щата Невада ( NSAC ) на 18 април в Лас Вегас. Очаква се NSAC да накаже мексиканската суперзвезда на това заседание за най-малко шест месеца, което би означавало, че той ще може да се върне на ринга след 17 август. А това от своя страна означава, че реванша може да бъде пренасрочен за 15 септември.

“ Аз наистина съм шокиран от случилото се и съжалявам, че това накара хората да се съмняват в моята честност. Винаги съм бил чист спортист.
 
За пръв път ми се обади Ерик Гомес и ми каза, че съм дал положителна допинг – проба за наличието на забраненето вещество кленбутерол. Аз изненадано отговорих, че трябва да е станало някаква грешка.

Разстроен съм, че тази битка няма да се състои. Ще се опитам да изчистя името си и да докажа, че съм чист боксьор. Аз ще направя всичко възможно, за да докажа, че никога умишлено не съм употребявал забранени стимуланти.

Изшитвам голямо уважение към спорта и NSAC. Искрено се застъпвам за чист спорт. Отсега нататък ще взема предпазни мерки, за да не се случи това отново. Тази ситуация засегна репутацията ми, моето име, „ каза Канело.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-alvarez%20(8)_10.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Про - боксер април 4, 2018 9:03 am  Отговор

    Кажи си го направо – взех малко от веществото за да оттърва кожата

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *