Канело Алварес се бъде проверяван от VADA постоянно една година
Канело Алварес на своята страница в туитър съобщи, че е подписал договор с Доброволната Антидопинговата Агенция ( VADA ), според който той ще бъде подложен на постонен допинг- контрол през цялата година.

Наказаната суперзвезда беше сериозно критикуван от Генадий Головин, неговите представители, фенове и медии през последните седмици, защото не е участвал в програмата на VADA, докато няма планирана битка. Атлетическата Комисия на щата Невада наказа Алварес за шест месеца на месечната си среща заради две положителни допинг-проби през февруари.Алварес, чието наказание изтича на 17 август, планира да се върне на ринга на 15 септември. Той иска да проведе още една битка с Генадий Головкин, който също публично заяви, че битката с Алварес е негова основна цел.

Постигнатото споразумение между Алварес и VADA означава, че бившият шампион в две теглови категории ще бъде подложен на внезапен допинг-контрол през цялата година, независимо от това дали му предстои двубой. Той не уточни кога ще започнат проверките, но изглежда има предвид, че те ще започнат веднага.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-alvarez%20(5)_10.jpg


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *