Канело Алварес: Случилото се ме направи по- силен
Мексиканста суперзвезда Саул „Канело“ Алварес е изключително мотивиран да се върне на ринга след като изтърпи наложеното му шестмесечно наказание за употреба на забранени стимуланти, което изтича през август.

Алварес ще проведе следващият си двубой на 15 септември. Тогава той ще се опита да проведе реванш със световния шампион на WBC, WBA ( супер ), IBO и IBF в средна категория Генадий Головкин. Първата среща между двамата завърши с противоречиво равенство.“ Винаги съм знаел кой съм и какво представлявам. Сътрудничах на разследването и казах, че ще направя всичко, за да докажа, че съм чист. След извършения анализ на косата ние поставихме всичко по- местата и бих искал повече боксьори да последват примера ми. Аз се защитих не с думи, а с действия, и репутацията ми е непокътната, “ – каза Канело.

“ Сега съм на такъв етап от живота, когато уча много и съзрявам. Несъмнено този инцидент е по-поучителен от загубата от Флойд Мейуедър, когато се бих и бях победен в битка, а в сегашната ситуация мога да се защитя срещу обвиненията само чрез проверки. Израснах след всичко това.

Аз ще се върна на ринга през септември. Това е моята цел, това е най-важното за мен сега. Това е нов етап от живота ми. Ако някой някога ме попита коя година е била най-трудната за мен, тогава аз ще отговоря, че най-трудната е 2018 г. Сегашната ситуация ме направи по-силен, „
каза още Алварес.

https://photo.boxingscene.com/uploads/saul-alvarez%20(7)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *