Камару Усман иска шампионски двубой
Топ претендента на UFC в полусредна категория Камару Усман (13-1 ММА), който вчера победи Демиан Мая (25-9 ММА) в основното събитие на турнира UFC Fight Night 129, заяви, че победил най-опасния противник за себе си в дивизията и е заслужил шампионска битка.“ Мисля, че трябва да се бия за титлата в следващата си битка. Току-що надиграх Мая по-уверено, отколкото Удли. Тайрън бягаше от него през цялата битка и нанесе, струва ми се, най-малко удари в историята, а аз доминирах през цялата битка от началото до нейният край.

Нека бъдем честни, никой в ​​моята дивизия не иска да се бие с мен, защото ще бъда най-трудният съперник за всеки боец. Битката с Мая е двубой, който Дейна Уайт искаше. Той искаше да ме изпита срещу най-опасния боец ​​в дивизията и аз току-що го победих.

Удли ще е по-лесен противник за мен. Освен това два чувала ще се бият за временния колан, тях също по-лесно бих ги победил. Мая беше най-трудният противник за мен в дивизията.

Удли или битка за претендентското звание срещу победителя от мача Стивън Томпсън – Дарън Тил – ще се бия само срещу някои от тях, “ –
каза Усман.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *