Камару Усман: Всеки ден трябваше да изминавам миля и половина за вода, за да оцелея
https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/aIiqemMB2F6UORJZU999lQ--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9MTI4MDtoPTk2MA--/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/a0f0658905a5e9178316671f44751190

Поставения под # 7 в ранглистата на UFC в полусредна категория Камару Узман (12-1 ММА) разказа за детството си в Нигерия и за тайната на успеха си.“ Не знаех какво е борба, и нямах желание да стана борец. Ние не се притеснявахме за такива неща. Бяхме притеснени от ежедневната необходимост да ходим по една миля и половина за вода, да се храним и да оцелеем.

В живота всичко се случва и разбрах, че ако искаш да успееш, трябва да можеш да се примириш, че се случват неща, които няма да ти харесат или да ти се струват справедливи.

Разбира се, бих искал да кажа, че искам тази битка и ще я получа, или че искам този колан и ще го получа. Но ние всички знаем, че животът не е така устроен. Мога да мисля, че заслужавам определен двубой, но все пак има много фактори и не мога да контролирам решенията на други хора.

За мен голяма част от успеха е умението да се справяте с разочарованията в живота, със ситуациите, в които не всичко се развива, както бихте желали. Научих се да използвам всички възможности, да се справям с всички разочарования и да продължавам напред по пътя, който се нарича живот, „ каза Усман.

Камару Усман ще проведе следващият си двубой в неделната сутрин на турнира UFC Fight Night 129 в Сантяго, Чили. Негов съперник ще бъде Демиан Мая.

https://usatmmajunkie.files.wordpress.com/2018/05/demian-maia-kamaru-usman-ufc-fight-night-129-ceremonial-weigh-ins.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. animsaj май 20, 2018 6:25 pm  Отговор

    Няма ли кой да му даде едно шише вода!
    Неприятно ми бе, че победи, ама срещу пенсионера Мая му беше лесно. Надявам се скоро да му прекъснат серията от победи, за да се приземи малко.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *