Калъм Смит очаква Юрген Бремер да му създаде някои проблеми

На 24 февруари в Нюрнберг, Германия ще се проведе втория полуфинален двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии в супер средна категория, като в него ще се срещнат Калъм Смит и Юрген Бремер. Въпреки факта, че на хартия, Смит е фаворит в предстоящия мач, британският боксьор очаква тежка битка.

“ На хартия, имам по-лесен противник на полуфинала, отколкото например Крис Юбанк или Джордж Гроувс. Те са добри боксьори, но на четвъртфиналите имах противник, който беше по- сериозен, отколкото техните. Юбанк и Гриоувс победиха боксьори от средна категория по пътя към полуфиналите, а аз се бих с бивш шампион от лека тежка категория.

Бремер е неприятен противник, който знае какъв път да избере към победата. Очаквам да видя най- доброто от него. Аз съм съсредоточен върху Юрген Бремер, защото винаги мисля за една битка в даден момент и не гледам зад гърба на бъдещия си противник. Финалът с Гроувс е голяма битка и тази перспектива със сигурност добавя мотивация.

Ще загубя много, ако се препъна. Ето защо знам, че трябва да се съсредоточа изцяло върху Бремер, а след това вече може да се съсредоточа върху финала срещу Джордж Гроувс. От моя страна би било глупаво да гледам зад гърба на Бремер, знаейки, какъв е залога. Очаквам, че Бремър ще ми създаде някои проблеми, “ каза Смит.

На четвъртфиналите от турнира Световни Боксови Суперсерии в супер средна категория Калъм Смит победи с единодушно решение шведския боксьор Ерик Скоглунд.

https://i1.wp.com/fightnews.info/img/pages/34674_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(96)

Share

коментара
3 коментара

  1. Иво февруари 20, 2018 9:12 am  Отговор

    Смит има силен удар и нищо друго с което да впечатли

  2. Ivan февруари 20, 2018 9:58 am  Отговор

    Ех,да можеше Бремер да го удари.. Само Англичани!

  3. Про - боксер февруари 20, 2018 9:36 pm  Отговор

    Нищо, Гроувс ще му свети маслото.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *