Калъм Смит е готов да премина в лека тежка категория за двубой със Сергей Ковальов
Джо Галахър, треньор на световния „супер“ шампион на WBA супер средна категория (до 76, 2 кг) Калъм Смит, заяви, че неговият боксьор е готов да премине в по- горна категория, за да предизвика шампиона на WBO в лека тежка категория (до 79, 4кг) Сергей Ковальов.Смит, който спечели титлата миналата година, след като нокаутира Джордж Гроувс и спечели турнира „Световни Боксови Суперсерии“ иска да участва във възможно най-големите битки в категория до 76, 2 кг.

„Искаме да обединим титлите, това е нашата цел, за което информирахме Еди Хърн.

Има големи битки, в които бихме искали да участваме, а Ковальов току-що победи през уикенда. Ако никой не иска да танцува с нас във супер средна категория, тогава ще преминем в лека тежка категория и ще се бием със Ковальов. Мисля, че това бъде интересно за всички и точно такива битки са необходими на Калъм Смит.

Миналия септември Калъм стана номер 1 в света. Той стана баща, върна се в залата и вече очаква следващата си битка. Искам той да се върне през април или май и да се боксира във Великобритания или САЩ.,“ каза Галахър.

4 коментара

 1. Иво февруари 7, 2019 8:37 pm  Отговор

  Не ми е интересна такава среща за Ковальов. Смит с Рамирез ако минава в лека тежка с Бивол който не го виждам да обединява скоро откак потписа с ДАЗН

 2. Пламен февруари 7, 2019 8:55 pm  Отговор

  Всички искат Ковальов 🙂
  Смит по-добре да се насочи към Бивол,

 3. Васил февруари 7, 2019 10:01 pm  Отговор

  Тоя Смирненски, е висок 1,91 той даже е за полутежка калтабан,то и баба знае с тая височина в супер средна да му е лесно шемет

  • Васил февруари 7, 2019 10:02 pm  Отговор

   Смит обърках се

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *