Йоел Ромеро се отказа от двубой срещу Майкъл Биспинг

Йоел Ромеро ( 12 – 1 ММА ) несъмнено заслужава шанс да се бие за шампионската титла в средна категория. Поставения под # 1 в дивизия до 84 кг., постигна осем предни победи, шест от които с нокаут. Бившият олимпийски сребърен медалист записа впечатляващи успехи над бойци като Тим Кенеди, Лиото Мачида, Роналдо Соуза и Крис Уейдмън.

След победата си на UFC 205 в Ню Йорк на Ромеро му беше обещано да се бие с шампиона Майкъл Биспинг, но беше принуден да отстъпи своето място, когато президента на UFC Дейна Уайт обяви през март, че Биспинг ще защитава своята титла срещу завръщащия се бивш шампион в полусредна категория Джордж Сейнт Пиер. След обявяването на двубоя бе постигнат малък напредък по отношение организацията на битката, а Уайт наскоро дръпна шалтера, като заяви, че Биспинг ще се бие с Ромеро. По ирония на съдбата, “ Графът “ заяви, че контузията в коляното му не е излекувана и той ще изчака до ноември за двубой със Сейнт Пиер.

След като това беше казано, Ромеро използва официалната си страница в туитър, за да съобщи, че той се отказва от битка с Бисинг, заявявайки, че сега ще насочи вниманието си към следващия претендент, изправен пред него:

“ Страницата на Майкъл Биспинг вече е затворена. Моето внимание сега е насочено върху това кой ще бъде следващият ми съперник? Аз ще бъда вашият шампион UFC. Аз ще бъда вашият войн, “ написа кубинеца.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Иво май 19, 2017 2:16 am  Отговор

    Тая категория и титла стана някаква пародия 🙂

  2. ludmil май 19, 2017 2:36 am  Отговор

    разгеле:)) Иначе съм съгласен:)0 Не знам тоя докога ще го търпят, аз не мисля, че докарва чак толкова пари на UFC, че да го търпят още

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *