Йоел Ромеро: Изглежда Майкъл Биспинг е забравил дните, когато му помагах

romero

Президента на UFC Дейна Уайт заяви, че кубинеца Йоел Ромеро ( 12 – 1 ММА ) заслужава да се бие за шампионския пояс с британеца Майкъл Биспинг ( 30 – 7 ММА ), след впечатляващата си победа над американеца Крис Уейдмън на UFC 205 в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Дори преди турнира UFC да завърши, шампиона на UFC в средна категория Майкъл Биспинг заяви, че няма да се бие с Йоел Ромеро, ако той победи Крис Уейдмън.

Ромеро обсъди запознанството си шампиона, който победи Андерсон Силва, Люк Рокхолд и Дан Хендерсън през тази година. Според “ Божия войн “ , който е сребърен медалист по борба от Олимпийсите игри в Сидни, той е участвал в тренировъчните лагери на Биспинг преди години с цел да помогне да британеца да подобри своите умения в борбата.

“ Изглежда Майкъл Биспинг много бързо е забравил всички тези неща, заради случилото се с USADA „, каза Ромеро посредством преводач. “ Биспинг ме нарича измамник, лъжец. Затова предполагам, че той просто е забравил, че преди искаше помощ от този измамник и лъжец.

Когато едно куче ухапе ръката, която го храни, тогава нещо трябва да се случи. „

bisping

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.