Йоан Дюопа: Няма смисъл от битката между Джарел Милър и Томаш Адамек

Френския претендент в тежка категория Йоан Дюопа критикува предстоящия двубой между американеца Джарел Милър и бившия световен шампион в две теглови категории Томаш Адамек от Полша.

Срещата между Милър и Адамек ще се проведе на 6 октомври в Wintrust Arenä“ в Чикаго.

“ Битката срещу Томаш Адамек ще бъде лесна за Милър. Всички знаем, че той ще я спечели, „ каза Дюопа, който загуби с единодушно решение от Милър през април.

“ Джарел Милър е твърде голям за Адамек. Има прекалено голяма разлика в теглото. Можете ли да си представите какво ще бъде предимството на Милър срещу боксьор от лека тежка категория?

В битката срещу мен разликата в теглото оказа влияние, Милър бе по- тежък с около двадесет килограма, а Адамек дори не е нокаутьор.

Наистина не виждам по- какъв начин Адамек ще попречи на Милър битката да не приключи преди нейния край. Наистина смятам, че от тази среща няма никакъв смисъл, но определено ще бъде добре за Милър да запише още една лесна победа в своя рекорд.

С кого трябваше да се бие с Милър? С мен. Защото той не може да претендира за двубой с Дионтей Уайлдър, преди да ме е нокаутирал.

Както Уайлдър, Милър също се опита да ме нокаутира, но не успя да го направи. Искам да му наритам задника в реванш. Нямам търпение да го направя, трябва просто да ми се обади!

Дионтей Уайлдър не успя да ме нокаутира, така че съм готов за следващия боксьор, който иска да направи това. Дори съм готов да се бия с Уайлдър отново!

Придобих голям опит от двубоите си в САЩ. Предизвиквам Милър на двубой. Ако Еди Хърн иска нека да се обади на моя промоутър Мехди Амер, след като Милър лесно победи Адамек. Тогава нашия реванш ще се проведе отново със сигурност, “ каза Дюопа.

https://i2.wp.com/1284474717.rsc.cdn77.org/images/PICS/FIGHTS/2018/miller-duhaupas-edmul.JPG?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(180)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *