Йоана Йеджейчик: Няма да имам никакви проблеми с килограмите преди битката с Роуз Намаюнас

Бившата доминираща шампионка на UFC в категория сламка Йоана Йеджейчик, изглежда е взела предвид грешките преди първата битка срещу Роуз Намаюнас и възнамерява да бъде в най-добрата си възможна форма.

“ В последната битка не се чувствах по най-добрият начин, но не исках да отлагам нищо. Знам какъв беше проблемът, който повлия върху резултата от двубоя през ноември. Искам да коригирам тази грешка възможно най-скоро и да си върна шампионската титла.

В момента тежа само един килограм повече, отколкото в седмицата на битката преди първата среща с Намаюнас. Сигурна съм, че няма да имам никакви проблеми с категорията и преди битката ще се чувствам на 100% – физически и психически.

Моето бъдеще? Ще видим. Мога да остана в категория сламка, но от друга страна, аз съм амбициозен човек и колана в категория петел е в моя обсег. Въпреки това, нямам намерение да гледам толкова далеч в бъдещето преди битката с Роуз. Възнамерявам да си върна колана което ми принадлежеше почти три години, “ – каза Йоана в интервю за Onet Sport.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(31)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *