Йоана Йеджейчик: Кралицата се върна
Бившата шампионка на UFC в категория сламка Йоана Йеджейчик е сигурна, че ще си върне златния колан в реванша срещу Роуз Намаюнас, която ще се проведе на 7 април на турнира UFC 223 в Бруклин.Полякинята заяви, че няма значение кой притежава титлата, защото тя е най-добрата в дивизията и ще се върна на трона.

“ За мен е важно, да получа шанс да си върне титлата, но ако Роуз се беше била през февруари или март, тя щеше да се бие с друга съперничка. Искам да си върна нещо, което ми принадлежеше, а не само да победя Намаюнас. Имам нужда от колана, и няма значение в чии ръце се намира. Притежавах този колан и го държах почти три години.

Всичко, което мога да кажа, е, че това ще бъде най-голямата битка в моята кариера. Само една битка, само една вечер. Това ще бъде повече от четиринадесет годишната ми професионална кариера. Аз съм много уверена в уменията си. Запомнете думите ми, кралицата се върна, “ – каза Йеджийчик.

Битката между шампионката на UFC в категория сламка Роуз Намаюнас и Йоанна Йеджейчик ще стана ко- основното събитие на турнира UFC 223.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Iavor март 28, 2018 12:01 pm  Отговор

    Давай, Роузи!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *