Йоана Йеджейчик: Каролина Ковалкевич не заслужава реванш

joana3

Шампионката на UFC в категория сламка полякинята Йоана Йеджейчик ( 13 – 0 ММА ) заяви, че нейната бивша съперничка и сънародничка Каролина Ковалкевич ( 10 – 1 ММА ) не заслужава реванш. Припомняме, че двете се срещнаха в октагона на UFC 205 в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, като победата беше за Йеджейчик. След края на мача Ковалкевич изяви желание да получи реванш, който да се проведе в Полша. Идеята беше посрещната добре от полските фенове, но не и от Йоана.

“ Хайде стига, „ каза Йеджейчик относно провеждането на евентуален реванш. “ Тя загуби този мач. Може би в четвъртия рунд тя беше опасна само за около 10 секунди. Тайрън Удли и Стивън Томпсън заслужават да проведат реванш, защото техния двубой беше изключително равностоен. Чух, че тя е разговаряла с Дейна Уайт и е искала да получи реванш.

Тя е корава, но аз съм шампионка, защото съм много скромна и всеотдайна в залата, както и в живота. Аз подобрявам качествата си всеки ден. Аз не показах липса на уважение към Каролина преди нашия двубой. Изиграх тежки битки с Клаудия Гаделя и Валери Летурно. Така че това не беше най- трудния двубой в кариерата ми. “

UFC 205: Jedrzejczyk v Kowalkiewicz

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.