Изу Угонох може да се присъедини към тренировъчния лагер на Поветкин, за да му помогне с подготовката за двубоя с Джошуа
Полския претендент в тежка категория Изу Угонох (18-1, 15 KO) вероятно ще се присъедини към тренировъчния лагер на Александър Поветкин, за да помогне на руския боксьор да се подготви за предстоящата си битка срещу световния шампион на WBO, WBA ( супер ), IBF и IBO Антъни Джошуа. Но всичко ще зависи от графика на Угонох.

Поветкин ще се изправи срещу Джошуа на 22 септември на „Уембли“ в Лондон, Англия.“ Получих на няколко пъти предложение да се присъединя към тренировъчния лагер на Поветкин. Изглежда от екипа му ме смятат за най- подходящият спариинг-партньор, който ще му помогне с подготовката за срещата срещу Джошуа. Може би това е точно така. „ каза Угонох.

“ Антъни Джошуа притежава страхотен десен прав и това е най- добрият му удар. Мисля, че и на мен този удар е най- добър. Смятам, че от екипа на Поветкин ме искат в неговия лагер, защото искат да бъдат готови за всичко, което Джошуа ще направи.

Считам, че съм доста мощен. Знам, че Джошуа е по-висок от мен, но аз съм по-висок от Поветкин, така че със сигурност, това ще бъде от полза.

Но всичко опира до факта кога ще проведа следващата си среща. Бих помогнал на Поветкин с подготовката, но също така трябва да се погрижа за своята кариета. Ако всичко се развива добре, тогава не бих имал нищо против да отида в Русия за две седмици.

Разговарях с Един Хърн. Той ми каза, че ще се радва да ме вкара в някоя от картите му, независимо дали ще бъде проведена във Великобритания или в Щатите. Мисля, че ще бъде страхотно да се бия във Великобритания. Има много добри британски бокьори в момента и съм готов да се срещна с всеки от тях. В Англия също така има голяма полска и нигерийска общност, затова смятам, че това е най-подходящото място. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/izu-ugonoh.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров6 коментара

  1. Митко август 12, 2018 2:49 am  Отговор

    Петлето също не е лош вариант Джералд Уошингтън

  2. strelecaaa август 12, 2018 7:42 pm  Отговор

    Аз не виждам Угонох с какво ще му помогне на Поветкин. По – скоро Йока или Дюбоа.

  3. Ангел август 13, 2018 1:39 am  Отговор

    В един лагер трябва да има няколко спаринг партьори. И тримата който сте изброили, плюс Изугбе са добри за целта. То е ясно че точно копие няма как да има. Аз поне в това отношение нямам съмнения – Мир Бокса никога не жалят средства за спаринги. И на Кудряшов, и на Лебедев, на всички, винаги плащат за топ качество. Някой знае ли кой са поканили, освен Угоно?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *