Израел Адесаня: За мен ще бъде чест да изкарам Андерсон Силва от спорта
Новоизгряващата звезда на UFC в средна категория Израел Адесаня (15-0 ММА)коментира предстоящата си срещу легендата на смесените бойни изкуства Андерсон Силва (34-8 ММА). Двамата ще се срещнат в ко-основното събитие на турнира UFC 234, който ще се проведе тази вечер в Мелбърн, Австралия.„Предстои ми голямо предизвикателство в тази битка. Видях коефициентите на букмейкърите за предстоящия двубой и изглежда, че всички сте забравили кой е Андерсън Силва. Не знаете ли кой е този човек? Очевидно сред вас има много нови фенове, които не са засекли времето на неговата доминация. Изглежда, че сте научили за този спорт в епохата на Ронда Раузи и Конър Макгрегър.

Силва ме вкара в този спорт. Той ме вдъхнови и ме накара да повярвам, че един слаб чернокож младеж може да влезе в този спорт и да спука от бой съперниците си. Той ме вкара в тази игра, така че за мен ще бъде чест да го изкарам от нея,“ – каза Адесаня.

1 Коментар

  1. Иво февруари 9, 2019 7:10 pm  Отговор

    Никога не съм виждал Адесаня на земя как е сигурно не става така че Силва макар и на години ако успее да го събори може да стане изненада.
    Аз очаквам Адесаня да бие.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *