Изпълнителният директор на Скай Спортс: Ако не се разбере с Уайлдър или Поветкин, Джошуа трябва да се бие в Щатите през август
Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа трябва да се бие в Америка през август, ако неговите битки с Дионтей Уайлдър или Александър Поветкин, не успеят да се реализират, това каза изпълнителният директор на Скай Спортс Адам Смит.

Смит каза това в интервю за британски вестник малко след като промоутъра на Джошуа, Еди Хърн отхвърли възможността неговия боксьор да се бие с шампиона на WBC Уайлдър отвъд океана.“ Ей Джей ще постигне успех в Америка. Но той много пъти е казвал, че обича да се бие във Великобритания и може би той иска да остане тук. Той пълни стадионите, а новините за него предизвикват интерес. Той е истинска суперзвезда. Той може да продължи по- същият начин и след това да отиде в САЩ. Бих искал да го видя да се боксира в Щатите. Мисля, че той може да се бие с Джарел Милър през август, ако Поветкин и Уайлдър не се бият с него. Това е логичен избор. Британците се бият в Щатите. Ленъкс Луис успя, Рики Хатън беше много популярен в Вегас с феновете си, но мнозина не успяха.

Джошуа ще блести навсякъде, където се боксира. Той може да бъде изключително популярен в Америка, те ще го обикнат. Всички марки и телевизионни канали ще го поискат. Няма какво да се мисли, той трябва да отиде там. Всичко е в ръцете му, той не трябва да ходи там точно сега. Джошуа трябва да се бие в Щатите и мисля, че ще отиде там до края на следващата година, „ каза Смит.

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/2018/joshua-train-ll-3.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Георги май 23, 2018 10:59 am  Отговор

    „Антъни Джошуа трябва да се бие в Америка през август“, и … „ще отиде там до края на следващата година“
    Някви врели некипели пак. Има толкова много въпросителни, че не знам тоя изпълнителен директор как реши, че всичко ще се случи както той го казва. А ако Джошуа се контузи? А ако Милър се контузи? Поветкин задължително ще иска да се пробва с Джошуа, което значи, че през август няма да се ходи в щатите …. Уайлдър също иска де пробват … всеки си чака реда.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *