Изказвания на Конър Макгрегър и Еди Алварес преди техния двубой в неделя

con1

Тази неделя в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк ще се проведе турнира UFC 205, където в основното събитие на вечерта Еди Алварес ( 28 – 4 ММА ) ще защитава своята титла на UFC в лека категория срещу Конър Макгрегър ( 20 – 3 ММА ). Преди предстоящия си двубой двамата проведоха откритите си тренировки. Ето какво казаха бойците след техния край.

Конър Макгргеър: В събота вечер аз ще се обезсмъртя, след като завоювам втория си пояс, който ще вдигна нагоре. Това никога не се е случвало преди. Това означава много за мен. Работих за това през целия си живот. Аз съм готов. Чувствам, че мога да проведа тази среща по няколко начина. Мога да ви нарисувам картина вътре в октагона. Всичко, което трябва да направите е да погледнете моите предишни битки. Те всички са различни. Победа с нокаут в първия рунд

Еди Алварес: Мисля, че ще успея да пласирам тежък удар. Този пич ще бъде прекалено притеснен за граплинга и борбата си. Той ще бъде твърде съсредоточен върху това, и тогава аз ще нанеса тежък удар, а след това ще го накарам да се предаде. Това ще бъде истинска магия. Вижте, аз се бия в продължение на 13 години, за да достигна до този момент. Аз ще застана пред голяма публика и затова съм изключително щастлив да изляза пред нея и да направя нещо невероятно.

edi1

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.