Ивон Мишел посочи следващите два съперника на Адонис Стивънсън
Миналата събота Адонис Стивънсън и Баду Джак оставиха сърцата си на Air Canada Center в Торонто в двубой, който в крайна сметка завърши наравно.

Въпреки тежките пестници, нито Стивънсън, нито Джак се озоваха на платнището в един от най-атрактивните двубой в лека тежка категория през последните години.Непосредствено след срещата и двамата боксьори заговориха за реванш, докато Джак иска Стивънсън да отиде в Лас Вегас, световният шампион очаква битката отново да се проведе в Канада.

Ентусиазмът на Стивънсън и Джак бе охладен 24 часа по-късно, когато мениджъра на задължителният претендент Олександър Гвовдик Егис Климас постави под въпрос такава среща.

“ Извинете! WBC нареди Гвозик да бъде следващия наред. Джак имаше своя шанс и той не се възползва от него. „

Президентът на GYM Promotions Ивон Мишел заяви, е дългогодишният шампион отново ще се изправи срещу Джак в някой от следващите си два двубоя.

“ Най-важното нещо за Адонис е да запази титлата на WBC в лека тежка категория, която той вече защити девет пъти. Адонис иска да се бие по-често, отколкото през последните години, така че във всеки случай ще се бие с Джак и Гвоздик, без значение в какъв ред. Много е важно да се дадат на феновете битките, които те искат, но е също толкова важно шампиона да изпълни задълженията си към WBC. Това е, което ще направим в близко бъдеще. „

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/2018/stevenson-lin-weigh.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *